Meditain zoekt adviseur kwaliteit & veiligheid

10 oktober 2017:

Wil jij ziekenhuizen helpen op het raakvlak van kwaliteit, veiligheid en de medische technologie? Meditain is werkzaam in 45 ziekenhuizen en zoekt een expert die zich thuisvoelt bij alle onderdelen van kwaliteitsmanagement. Zo word je verantwoordelijk voor audits en implementaties en toets je het beleid aan het wettelijk kader. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten, bent de kartrekker binnen de organisaties en stimuleert het kwaliteitsdenken.

Adviseur kwaliteit en veiligheid bij Meditain is een brede functie, waarin een ondernemende en professionele houding centraal staat. De rode draad is bij ons de medische technologie wat in normen als het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie en NIAZ-Qmentum sterk tot uiting komt. In je werk signaleer je nieuwe ontwikkelingen, vertaal je deze naar een verbeterde aanpak en houdt je het kwaliteitssysteem bij onze klanten actueel.

Wat vragen wij van jou?
Een afgeronde WO-opleiding, mogelijk Gezondheidswetenschappen of Beleid & Management Gezondheidszorg.
Enkele jaren werkervaring met het implementeren van kwaliteitssystemen.
Affiniteit met medische technologie.
Kennis van de geldende normen binnen ziekenhuizen.
Een proactieve, zelfstandige en mensgerichte persoonlijkheid.
Een echte motivatie om bij te dragen aan veiligere patiëntenzorg.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Bereidheid om verspreid over het land te werken.

Wat bieden wij?
Binnen de dynamische en innovatieve sfeer van ons bedrijf krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Jouw expertise en ervaring is welkom in een team dat er altijd op uit is om zichzelf te verbeteren. Natuurlijk zijn een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. De vacature is in eerste instantie voor de periode van één jaar.

Reageren?
Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst én een CV naar info@meditain.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar actueel

Deel dit bericht