STZ themadag met bijdrage van Meditain

22 juni 2017:

De STZ organiseerde een themadag met als onderwerp ‘De kracht van de ‘S’ (van samenwerken) in STZ!’. Als vereniging van voorhoedeziekenhuizen zijn zij terecht trots op de kracht van meer dan 20 jaar samenwerken, binnen het ziekenhuis, tussen de leden onderling en met de zorgpartners buiten de ziekenhuizen.

Het programma bestond onder andere uit een lecture over zorgtransformatie, presentaties van i-BMG masterstudenten en uit een vijftal break-out sessies. Een daarvan is door Meditain collega’s Koen Snijders en Dirk Theunissen gegeven met als thema ‘Samenwerken aan patiëntveiligheid’. De aanwezige kwaliteitsmanagers, zorgmanagers en leden Raad van Bestuur werden meegenomen in een verhaal over de belangrijke norm: ‘bevoegd- en bekwaamheid’.

Bij aanvang van de sessie zijn er op een interactieve wijze 10 vragen gesteld over dit thema. De resultaten werden live gepresenteerd waarna een goede discussie startte.
Wilt u ook gebruikmaken van deze handige tool om zo binnen uw organisatie de discussie over het ‘Convenant veilige toepassing van medische technologie‘ te starten? Klik dan hier.

Voor meer vragen over dit thema of de inzet van de tool, kunt u per telefoon +31(0)30 20 90 970 of per e-mail contact opnemen.

Terug naar actueel

Deel dit bericht