Aanmelden nieuwsbrief

Interim Management

Meditain kan assisteren bij projecten, maar biedt ook tijdelijke ondersteuning van het lijnmanagement in zorginstellingen. Dit houdt in dat wij lege plekken in het lijnmanagement voor enige tijd opvullen. Dit is denkbaar in situaties waarin bijvoorbeeld de teamleider met verlof is of een vacature niet opgevuld wordt. Meditain zorgt dat de juiste persoon op die plek komt.

Veel ervaring binnen en buiten ons team

De professionals van Meditain hebben veel ervaring in het aansturen van teams in zorginstellingen. Zo zijn er collega’s die werkzaam waren in het lijnmanagement van zorginstellingen voorafgaand aan indiensttreding bij Meditain. Bovendien doen we bij Meditain dagelijks veel ervaring op tijdens onze uitdagende projecten. Dankzij deze combinatie zijn we breed inzetbaar.

Daarnaast heeft Meditain in tien jaar een omvangrijk netwerk van deskundigen opgebouwd. We kunnen dus niet alleen uit ons team, maar ook uit ons netwerk putten voor de perfecte kandidaat. We stellen vast welke eigenschappen vereist zijn en vinden de beste interim-manager voor jouw zorginstelling.

Meer weten over dit thema? Vul onderstaand formulier in dan neemt Rob Schipper contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob Schipper Directeur