Aanmelden nieuwsbrief

Doe mee aan onze Ultimo-winactie!

Het gebruik van software is een eerste stap in het digitaliseren van uw werkproces. Helaas blijft het daar vaak bij en zit veel van de business logica (de specifieke werkafspraken in uw organisatie) nog tussen de spreekwoordelijke oren van collega’s. Om het maximale uit uw bedrijfsprocessen te halen, is het van belang om ook de volgende stap te nemen en te gaan automatiseren. Ultimo biedt de mogelijkheid om uw business logica te vertalen naar business rules in de applicatie. Daarmee kunt u niet alleen repeterende handelingen maar ook standaard werkafspraken automatiseren. Werk niet alleen maar ‘in’ Ultimo maar laat Ultimo ‘voor u werken’!

Winactie
Zijn er automatiseringsvraagstukken in of met Ultimo die u graag zou willen automatiseren? Stuur uw vraagstuk in en wie weet wordt u de winnaar en wordt uw wens door ons gerealiseerd!

Hoe gaat de winactie in z’n werk?
Via onderstaand formulier kunt u uw usecase insturen. Omschrijf duidelijk tegen welke problemen u in de praktijk aanloopt en hoe de automatisering in Ultimo u daarbij zou kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een proces waarvoor veel handmatige invoer benodigd is. Of een situatie waarin Ultimo nog niet ingezet wordt, maar wel uitstekend zou kunnen helpen. Graag ontvangen we deze voorbeelden voor onze winactie.

Aanmeldingen voor de winactie kunnen worden ingestuurd t/m 31 augustus 2021. Tijdens de webinar wordt de winnaar van deze actie bekendgemaakt!

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de webinar, klik hier!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.