Aanmelden nieuwsbrief

12,5 jaar Meditain!

Wat een geweldig jubileumuitje was dat!

Ter ere van ons 12,5-jarig bestaan zijn we vrijdag 1 maart afgereisd naar Alpenpark Neuss in Düsseldorf voor een onvergetelijk weekend vol sneeuwpret.

Bij binnenkomst waanden we ons gelijk op de piste door een lunch met schnitzels, kaiserschmarren en gespritzte apfelsaft. Na onze buik rond gegeten te hebben was het tijd om de piste op te gaan – de een zoefde binnen enkele seconden naar beneden, terwijl de ander zijn/haar talenten op latten nog moest ontdekken. Gelukkig waren er ook borrels in de skihut verkrijgbaar, waarna we in vier teams de strijd zijn aangegaan bij het ijsstokschieten (een soort curling). Het jubileum was niet de enige mijlpaal, want in de avond hebben we de 40e verjaardag van onze Rob gevierd! Hier werd een Meditain parodie op Atemlos durch die Nacht (Meditain op skitrip) ten gehore gebracht. Helaas kunnen we deze beelden niet met jullie delen.

Zaterdagochtend zijn we de dag met een stevig ontbijt begonnen, voordat we nog een paar uur de sneeuw ingingen om te skiën, snowboarden of rodelen. Het was een heerlijk weekend, wat hebben we genoten. Bedankt voor de organisatie Sammy en Leonie!

Op naar nog veel meer jaren van samenwerking, plezier en onvergetelijke momenten.