Aanmelden nieuwsbrief

Over ons

Meditain staat klaar om zorginstellingen te ondersteunen bij allerlei technologische vraagstukken. Van beheer en onderhoud tot professionalisering van bedrijfsvoering en kwaliteitssystemen. Wij zijn doorpakkers die onze onverdeelde aandacht en expertise richten op zaken die belangrijk zijn. Zo ondersteunen we sinds 2011 zorginstellingen bij werkzaamheden die ze zelf niet altijd kunnen of willen uitvoeren. Ons team professionals weet dankzij jarenlange ervaring wat wel en niet werkt in verschillende zorginstellingen. Met eigentijdse ideeën vertalen we onze praktijkervaring naar een aanpak die het beste haalt uit de organisatie.

De zorg ontzorgen

Meditain is op een natuurlijke manier ontstaan om een behoefte uit de markt te vervullen. Frederik en Rob kregen tijdens hun werk in ziekenhuizen steeds meer vragen over optimaal gebruik en onderhoud van medische apparatuur. De hoge standaard van de Nederlandse gezondheidszorg verlangt van ziekenhuizen namelijk steeds strakkere kwaliteitswaarborging. Met jaren ervaring in de sector op zak, stichtten zij in 2011 Meditain. Wat begon met opdrachten over de status van onderhoud van apparaten, groeide uit tot een totaaldienst voor technologie in zorginstellingen. Nu werken we bij zorginstellingen op verschillende afdelingen in allerlei rollen.

Twee weten meer dan één

Kennisdeling is een sleutel tot succes in zorginstellingen. Wij delen onze kennis graag met anderen en brengen zorgprofessionals bijeen om kennis met elkáár te delen. Het team van Meditain is actief in heel Nederland, maar heeft er heel bewust een gewoonte van gemaakt om elke vrijdag op kantoor te verzamelen om ervaringen te delen. We volgen innovaties bovendien op de voet om te zorgen dat we up-to-date zijn en zorgeninstellingen ultiem profiteren van de meest actuele ontwikkelingen.

Wie zijn we

Annemiek Groenewoud Business Consultant
Aram van Rijk Business Consultant
Christa de Jonge Biomedisch Technoloog
Daniëlle van Ingen Business Consultant
David Smith Business Consultant
Dirk Theunissen Manager Bedrijfsvoering & Informatie
Frederik van Roest Directeur
Glenda van Bochove Biomedisch Technoloog
Hendri Bikker Business Consultant
Hidde Bos Sales Consultant
Judith Muijsers Biomedisch Technoloog
Koen Snijders Manager Kwaliteit
Max Joosen Biomedisch Technoloog
Melissa Niemantsverdriet Biomedisch Technoloog
Rob Schipper Directeur
Sammy Winter Office Manager
Stephanie Mezger Biomedisch Technoloog
Vera Groot Business Consultant
Wietse Vernooij Business Consultant
Yvonne Schreurs Biomedisch Technoloog