Aanmelden nieuwsbrief

16 april kennisdeling logboeken laboratoria!

Meditain organiseert op dinsdag 16 april een kennisdeling voor medewerkers van het laboratorium binnen zorgorganisaties.

Deelnemen? Schrijf je in via deze link.

Meditain heeft het afgelopen jaar tijd geïnvesteerd in de Operation Suite om deze zo passend mogelijk te maken voor het lab. Met deze ontwikkeling is het niet langer nodig om op de labvloer losse logboeken, spreadsheets en papieren boekwerken bij te houden. Dit beviel dusdanig goed dat dit ook op de roadmap 2024 van IFS Ultimo is gezet. Naast het objectbeheer, correctief en preventief onderhoud biedt deze module de mogelijkheid om terugkerende onderhoudstaken bij te houden.

Aangezien voor veel organisaties het gebruik van de logboeken module nog onbekend terrein is, zal deze kennisdeling in een hybride vorm worden aangeboden. Het eerste deel zal online plaatsvinden met een demo over de logboeken in IFS Ultimo. De kennisdeling zal vervolgens offline worden voortgezet met een interactieve workshop. Deze workshop wordt gehouden op ons kantoor in Utrecht. Ben je geïnteresseerd in de online demo en/of offline workshop? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier voor deze informatieve middag. Tot dan!