Aanmelden nieuwsbrief

Eqube is aanwezig op ZKN congres | 15 juni 2023

Op 15 juni organiseert de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) een congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort en hier is Eqube bij.

Want ook in zelfstandige klinieken is het beheer van jouw medische hulpmiddelen van essentieel belang. Door het gebruik van Eqube zijn jouw handleidingen altijd up-to-date en vindbaar voor elke kliniekprofessional. Dit draagt bij aan de patiëntveiligheid, digitalisering en verbetering van de duurzaamheid en sluit daarmee goed aan bij de thema’s van het congres!

Over het ZKN congres

ZKN congres 2023 – de kracht van focus: Dit jaar exclusief voor ZKN-leden met inspirerende gastsprekers en deelsessies op uw vakgebied. Hét congres waar u bij wilt zijn om vakgenoten te ontmoeten en een portie nieuwe kennis en inspiratie op te doen. De zorg staat voor stevige veranderopgaven. Hoe kan uw kliniek, vanuit uw focus, mee in deze transformatie? Waar neemt u het voortouw en waar kunnen we elkaar in versterken? Klik om de banner om het gehele programma en de deelsessies te bekijken.

In de interactieve deelsessies nemen bevlogen sprekers u mee op thema’s als: ‘personeel vinden & behouden‘, ‘veranderkracht bij digitalisering‘, ‘het verduurzamen van de kliniek‘, ‘digitale zorg en zorgcontractering’, ‘samenwerken met andere zorgaanbieders’ en ‘patiëntveiligheid: leren van de dagelijkse praktijk‘. Lees hier meer informatie.

Over Eqube

Met eqube beschik je eenvoudig over de juiste handleiding van medische hulpmiddelen. Ook geeft ons dashboard inzage in het zoekgedrag en de mogelijke scholingsbehoefte. Daarom wordt eqube door meer dan 100 zorginstellingen dagelijks gebruikt.

Dankzij onze slimme technologie kan de gebruiker met de meest simpele zoektermen de juiste handleiding vinden. Daarnaast draagt het platform bij aan het veilig gebruik van hulpmiddelen en voldoet u aan eisen zoals gesteld in het Convenant Medische Technologie.

Meer weten?

Bezoek ons dan op het ZKN congres, aanmelden kan via deze link! Natuurlijk vind je ook alle informatie van Eqube op onze website en kun je hier ook een demo aanvragen voor jouw kliniek of ziekenhuis.