Aanmelden nieuwsbrief

Gebruikerstrainingen Ultimo

Op zoek naar een interactieve en praktische training om je vaardigheid in het dagelijkse gebruik van Ultimo te verbeteren? Meditain biedt trainingen aan in de vorm van werkplekinstructies, klassikale trainingen online of op locatie. De training wordt gegeven door een van onze gecertificeerde Ultimo-consultants. Uiteraard is het mogelijk om de training toe te spitsen op de eigen Ultimo-omgeving. Op deze manier kunnen we vraagstukken uit het dagelijks werk bespreken en direct behandelen.

Uit ervaring weten wij dat de juiste (basis)kennis het gebruik en het plezier in werken met Ultimo vergroot. Op voorhand nemen we jullie omgeving door en bekijken we waar de punten liggen waar de gebruikers tegenaanlopen of vragen over hebben. Naast de basistraining is het ook mogelijk om voor key-users of applicatiebeheerders sessies te organiseren.

Heb je behoefte aan training of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hidde Bos via 030-20 90 970 of stuur een mail naar info@meditain.nl.