Aanmelden nieuwsbrief

Maar liefst 3 nieuwe collega’s bij Meditain!

Wat een feest! In februari hebben wij maar liefst 3 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij Meditain!

Leonie van den Bersselaar start als projectmanager in Team Kwaliteit, en Yunia Rasenberg en Maartje Dekker starten als business consultants in Team Bedrijfsvoering en Informatie.

Wij wensen hen heel veel plezier en succes in hun projecten! Hieronder stellen zij zich kort aan jullie voor:

V.l.n.r. Yunia, Leonie en Maartje

Leonie

Hoi, mijn naam is Leonie van den Bersselaar en ik ben sinds 1 februari werkzaam bij Meditain als Projectmanager Medische Technologie.

Ik ben geboren en getogen in Tilburg, waar ik Organisatiewetenschappen heb gestudeerd. Inmiddels woon ik alweer zo’n 10 jaar in Den Bosch. Momenteel ben ik (de ene keer met meer enthousiasme dan de andere keer) aan het trainen voor de marathon van Rotterdam in april. Daarnaast krijg ik energie van tijd doorbrengen met vrienden en familie, concerten bezoeken en reizen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Projectleider in de GGZ.

Met veel enthousiasme ga ik bij Meditain aan de slag. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers.

Tot binnenkort!

Yunia

Mijn naam is Yunia Rasenberg en sinds 1 februari ben ik bij Meditain begonnen als consultant. Ik ben woonachtig in Terheijden en in mijn vrije tijd ben ik graag op het hockeyveld of bij mijn familie te vinden. Na het afronden van mijn studie Biomedische Technologie, was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kijk uit naar alle projecten die ik mag uitvoeren voor Meditain.

Maartje

Hoi, ik ben Maartje Dekker en vanaf 6 februari zal ik gaan beginnen als Biomedisch Technoloog bij Meditain!

Ik heb hiervoor technische geneeskunde en bewegingswetenschappen gestudeerd en ben altijd al geïnteresseerd in de techniek toegepast op de mens. Ik vind het leuk dat deze aspecten ook weer terug zullen komen in het werk bij Meditain. Ik woon zelf in Utrecht en in mijn vrije tijd sport ik graag (schaatsen, wielrennen en fitnessen). Verder ben ik dol op koken en bakken en misschien nóg wel meer dol op het opeten ervan.

Ik kijk ernaar uit om m’n werk en alle collega’s en klanten beter te leren kennen en hoop bij te kunnen dragen aan mooie projecten binnen de zorg. Tot snel!