Aanmelden nieuwsbrief

Meditain biedt projectleiders voor aanschaftrajecten van medische hulpmiddelen

Dit jaar heeft Meditain het Medisch Spectrum Twente (MST) ondersteund in aanschaftrajecten van medische hulpmiddelen. Collega’s Christa de Jonge en Melissa Niemantsverdriet zijn als ervaren projectleiders ingesprongen en hebben verscheidene projecten begeleid in het gehele traject; van kick-off tot het opstellen van het pakket van eisen en de risicoanalyse en het regelen van proefplaatsingen. Daarnaast hebben zij de medewerkers kunnen helpen door ziekenhuisbrede risicoanalyses op te pakken, bijvoorbeeld op het gebied van monitoring en laserveiligheid.

Arjan Huisjes; Afdelingsmanager Algemene Klinische Fysica, Medische technologie & Medische 3D lab Medisch Spectrum Twente: “Vanuit MST hadden we nog geen ervaring met Meditain op gebied van ondersteuning in aanschaftrajecten. We zijn echt positief verrast hoe snel de Biomedisch Technologen zelfstandig aan het werk konden en ons hebben kunnen ontlasten in de capaciteitsvraag die er bestond. Hiernaast waren Christa en Melissa een waardevolle en goede aanvulling aan ons team.

Heeft u ook behoefte aan (kortstondige) ondersteuning bij aanschaftrajecten? Wij helpen u graag verder! Neem dan contact op met Koen Snijders via 030-20 90 970 of stuur een mail naar info@meditain.nl.