Aanmelden nieuwsbrief

Meditain Insights op de Zorg & ICT beurs 13-15 juni

Op 13, 14 en 15 juni staan onze collega’s op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zullen hier Meditain Insights presenteren en kunnen je alles vertellen over onze samenwerking met IFS Ultimo, waar Meditain de implementatie partner van is.

De zorg & ICT beurs

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Met het hoofdthema ‘In charge of the future’ is er veel aandacht voor de hot topics: artificial intelligence (AI), cybersecurity, databeschikbaarheid, health loT, virtuele zorg en zorg op afstand.

Het thema ‘In charge of the future’ sluit naadloos aan op het doel en de functionaliteiten van Meditain Insights.

Met Meditain Insights ben jij in charge! Door management informatie op te halen uit systemen zoals IFS Ultimo en deze  overzichtelijk weer te geven, ben je met één druk op de knop helemaal in control over de belangrijke informatie uit jouw organisatie.

Wij ontwikkelen onze dashboards en rapporten voor én samen met de zorg, want juist door nauw samen te werken met de zorgprofessionals die Insights gebruiken kunnen we onze dienst perfect toespitsen op jouw behoefte.

Meer weten?

Tref ons op Zorg & ICT beurs of kijk op onze website! Meld jezelf aan via deze link voor de Zorg & ICT beurs, toegang is gratis.