Aanmelden nieuwsbrief

Meditain organiseert een kennismakingsdag voor studenten!

Ben je bijna afgestudeerd in een studierichting van zorg, IT of techniek, maar weet je nog niet wat je hiermee wilt gaan doen? Kom dan 10 juni langs op onze kennismakingsdag en laat je inspireren!

Als afstudeerder komt er veel op je af en is het lang niet altijd even duidelijk wat er allemaal mogelijk is wanneer je klaar bent met je studie. Aangezien de medische technologie een steeds grotere rol speelt in onze samenleving is er een steeds bredere hulpvraag en willen we je kennis laten maken met onze rol hierin.

Op deze dag zal je ervaren hoe het is om als projectleider/consultant actief te zijn binnen een zorgorganisatie en wat jouw rol hierin zou kunnen zijn. Aan de hand van een case laten we zien wat voor diversiteit aan projecten wij behandelen en hoe je deze verschillende problemen kunt aanpakken. De dag sluiten we af met een borrel met de collega’s, zodat je een compleet beeld kan vormen wat voor bedrijf Meditain is.

Spreekt dit je aan en zou je willen aansluiten bij deze dag? Meld je dan uiterlijk 1 juni aan door je cv op te sturen naar info@meditain.nl.

Datum: 10 juni 2022

Programma:

  • 12:30 Inloop met koffie en thee
  • 13:00 Interactief programma met casussen
  • 16:00 Borrel met collega’s van Meditain

Locatie: Pythagoraslaan 101 in Utrecht

Deelname is gratis en er is plek voor 20 studenten.