Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw project: implementatie Operations Suite bij het laboratorium

Afgelopen maanden hebben Meditain collega’s bij een laboratorium de technische dienst-module en de wachtboek-module van de ‘Operations suite’ geïmplementeerd. Het was de wens van de klant om een gecentraliseerd systeem in te richten voor alle objecten, correctief en preventief onderhoud. Daarnaast moest het systeem lab-beheerders de mogelijkheid geven om hun logboeken bij te houden en meldingen te loggen op zowel objecten als ruimtes. Voor het gebruik van de Operations Suite biedt Ultimo een goedkopere licentiestructuur aan waarbij de klant ‘Light Users’ afneemt. Deze gebruikers kunnen wel taken afhandelen, maar niet de voortgangsstatus bijwerken van jobs. Het is de eerste keer dat Meditain deze module inzet voor het beheren van de logboeken op een lab.

Onze consultants hebben een dag meegelopen op het lab om te kijken naar de werkprocessen en de data. Vervolgens is er in kaart gebracht hoe we de Operations Suite, die normaal gesproken voor de wachtoverdracht van bijvoorbeeld de beveiliging wordt gebruikt, konden omzetten naar een logboek. Deze logboeken bestaan uit logregels van een objecten en terugkerende onderhoudstaken voor de schoonmaak. De afhandeling van de logregels en onderhoudstaken moest mogelijk zijn via zowel Ultimo als Ultimo GO. De inrichting binnen Ultimo GO maakt het voor de schoonmaak gemakkelijk en snel om per lab de onderhoudstaken direct af te handelen of eventueel een logregel toe te voegen.

Bent u ook geïnteresseerd in de functionaliteiten van de Operations Suite of Ultimo Go? Neem dan nu contact op met Wietse Vernooij via 030-20 90 970 of stuur een mail naar info@meditain.nl.