Aanmelden nieuwsbrief

Oproep deelname: Vroege Vogelprogramma PowerBI

Steeds vaker krijgt Meditain de vraag of wij een oplossing hebben om inzicht te krijgen geven in de voortgang van werkprocessen of de kwaliteit van data. Vanuit deze vraag is Meditain gestart met de ontwikkeling van interactieve gestandaardiseerde dashboards en rapportages. Dashboards geven de gebruikers real-time inzicht in werkorder- en assetmanagement en visualiseren uw KPI’s en kritische processen. Hiermee worden complexe en abstracte gegevens voor iedereen begrijpelijk weergegeven. Daarbij gaan wij uit van gezamenlijke ontwikkeling waardoor niet iedereen het wiel zelf hoeft uit te vinden én geeft onze technologie een alternatief voor (dure) licenties voor schaduw-databases, BI tools en daarvoor benodigde expertise binnen uw organisatie.

De ontwikkeling van dit product is in volle gang. Wij hebben een vroege vogelprogramma opgezet om samen na te denken over de verdere ontwikkeling. De vroege vogels krijgen onder andere als voordeel inspraak in de ontwikkelkalender én dashboard formats, training, onbeperkte toegang tot de rapportages en een mooie korting. Hier staat tegenover dat we je vragen om actief feedback te leveren op het product tijdens de beta testfase.

Ben je geïnteresseerd in PowerBI maar heb je niet de tijd, kennis en kunde in huis om eigen dashboards en rapportages te ontwikkelen? Neem dan contact op met Wietse Vernooij (w.vernooij@meditain.nl) of met ons kantoor.