Aanmelden nieuwsbrief

Succesvolle en inspirerende middag over de logboeken voor laboratoria!

Het was op 16 april de eerste keer dat Meditain een hybride kennisdeling organiseerde onder de vlag van Meditain Academy.

Een jaar geleden kwam onze collega Dirk Teunissen met het idee om de Operation Suite in te zetten voor laboratoria. Het gebruik van logboeken (wachtverslagen), logregels en onderhoudstaken zou wel eens kunnen aansluiten bij het werkproces van laboranten. En zo geschiedde!

Tijdens de Meditain Academy kennisdeling heeft Hidde Bos getoond hoe wij de Operation Suite inzetten bij laboratoria, waarna een interactieve sessie, begeleid door David Smith en Wietse Vernooij volgde. Het was een middag waarbij meer dan 70 geïnteresseerden uit 20 verschillende ziekenhuizen een bijdrage hebben geleverd aan de verdere ontwikkeling van de logboeken. Op verzoek van onze klanten gaan wij met deze gebruikersgroep vaker in gesprek, zodat we het proces continu kunnen verbeteren.

Nogmaals dank voor jullie deelname en Sammy Winter voor de goede organisatie. Er gaat zeker een deel 2 volgen. Heb je vragen, wil jij ook meedenken of een demo? Neem contact met ons op via info@meditain.nl.