Aanmelden nieuwsbrief

Webinar: “U zorgt voor uw patiënten. Maar zorgt u ook voor uw technologie?”

Update:
Klik hier om de webinar terug te kijken!

Op donderdag 11 februari, 11:00 uur, organiseert Ultimo in samenwerking met Meditain het webinar: “U zorgt voor uw patiënten. Maar zorgt u ook voor uw technologie?”

Bespaar tijd bij het registreren, maar bespaar niet op uw informatievoorziening!
Binnen de gezondheidszorg ligt de focus, zeker in deze tijden, op de zorg voor uw patiënten of cliënten. Maar dit hoeft zeker niet ten koste te gaan van de zorg voor uw technologie en de professionals die daar verantwoordelijk voor zijn! De Ultimo Enterprise Asset Management software is bij uitstek geschikt om uw Asset- & Service Management naar een niveau te brengen waar zowel uw technologie als technische professionals beter van worden. En dat komt uiteindelijk ook de patiënt weer ten goede. Ga slim om met beschikbare tijd en middelen!

Jarenlange ervaring
Dankzij onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg kennen wij de, soms unieke, bedrijfsvoering als geen ander. Tijdens het webinar “U zorgt voor uw patiënten. Maar zorgt u ook voor uw technologie?” nemen we u mee in de wijze waarop we, niet alleen uw bedrijfsvoering naar hoger plan kunt brengen, maar ook hoe u de Ultimo software betrouwbaar én toekomstbestending kunt inrichten. We tonen u verscheidene best-practices op het gebied van procesinrichting, direct toepasbare stamdata als werksoorten en storingsoorzaken en registratiebeleid (welke assets zijn de registratie waard). Ondersteund door slimme Ultimo Workflows zorgen we dat het werken in Ultimo deels geautomatiseerd wordt. Hierdoor bespaart u tijd en wordt het werkplezier verhoogd. En we laten zien dat een goede informatievoorziening van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Kosteloos inschrijven
Bent u erbij op donderdag 11 februari, 11.00uur?
Schrijft u zich dan hier kosteloos in!