Aanmelden nieuwsbrief

Welkom Sjors & Willemijn!

Meditain heeft er sinds 1 april twee nieuwe collega’s bij. Sjors Bech (rechts) gaat aan de slag bij team B&I, en Willemijn Arends (links) bij team Kwaliteit.

Zij stellen zich kort aan jullie voor:

Sjors

Hey allemaal!

Ik ben Sjors Bech en vanaf april 2024 kom ik het team Bedrijfsvoering & Informatie versterken. Sinds mijn afstuderen als biomedisch technoloog heb ik enkele jaren werkervaring als software consultant onder de riem. Ik kijk ernaar uit om nu in een kleiner en meer gespecialiseerd team aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; op de fiets of op de tennisbaan bijvoorbeeld. Verder doe ik veel met audio en video editing als side-hobby. Tot ziens!

Willemijn

Hallo!

Mijn naam is Willemijn Arends en ik mag team Kwaliteit versterken als Projectmanager Medische Technologie. Na mijn studie Biomedical Engineering heb ik vanuit verschillende bedrijven gewerkt aan de uitwerking en implementatie van (software-)oplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Met mijn objectieve kijk op processen en kritische, maar resultaatgerichte blik hoop ik vanuit Meditain veel zorginstellingen te kunnen helpen met het waarborgen van de kwaliteit. Naast werken geniet ik van sociale en sportieve activiteiten, zoals paardrijden, wintersporten en borrelen. Tot snel!