Aanmelden nieuwsbrief

Welkom Thomas & Brent!

Meditain start 2024 goed met de komst van twee nieuwe collega’s! Thomas Belgrave (links) en Brent Lubberts (rechts) zullen in de rol van business consultants ons team Bedrijfsvoering en Informatie versterken. Veel succes en plezier heren. 

Hieronder stellen zij zich kort aan jullie voor:

Thomas

Beste lezer, 

Ik ben Thomas Belgrave en heb sinds 8 januari het genoegen om mij bij Meditain te mogen voegen, bij B&I om specifiek te zijn. In de afgelopen zeven jaar heb ik kennis kunnen vergaren van de zorg, in verschillende branches en in verschillende functies. Bij mijn vorige werkgever ben ik twee jaar actief geweest als implementatie consultant, dus de functie die ik bij Meditain ga bekleden is mij zeker niet onbekend. In mijn privéleven ben ik veel bezig het maken van muziek, dan wel luisteren. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool. Ik kijk ernaar uit om jullie allen te ontmoeten en de samenwerking aan te gaan!

Brent

Hey allemaal,

Sinds de start van 2024 mag ik het team B&I komen versterken. Met enkele jaren ervaring in de consultancy en een achtergrond in technische bedrijfskunde en circulaire economie hoop ik snel te kunnen aarden en veel te kunnen leren van mijn nieuwe collega’s. Naast het werk ben ik na een iets te enthousiaste uitspraak vorig jaar met volle energie aan het trainen voor de marathon van Rotterdam. Ook ben ik enorm fan van motorsport, van F1 tot de Dakar rally, waardoor ik ook elk jaar bij minstens één race te vinden ben. Verder heb ik nog veel andere dingen waarvan ik kan genieten, maar om dit stuk niet te lang te maken vertel ik dit liever onder het genot van een kopje koffie.