Aanmelden nieuwsbrief

Meditain vervult rol van Coördinator Medische Techniek binnen het Meander Medisch Centrum

Het Meander Medisch Centrum in Amersfoort heeft Meditain gevraagd om tijdelijk invulling te geven aan de rol van Coördinator Medische Techniek. In deze tijdelijke situatie is de rol opgesplitst in de aansturing van het team van medisch technici (de afdeling heeft 14 fte) en het optimaliseren van processen binnen de afdeling Medische Techniek. Hierbij draagt Koen Snijders, Biomedisch Technoloog en manager Kwaliteit bij Meditain, zorg voor de aansturing en Willemijn Arends, projectmanager medische technologie, houdt zich bezig met het verbeteren van werkprocessen.

Koen Snijders vertelt over zijn ervaringen:
“Het ervaren team van medisch technici staat voor grote uitdagingen als het gaat om het op orde houden van preventief en correctief onderhoud en het werken in een van de vele projecten zoals aanschaftrajecten van medische apparatuur, verbouwingen en HiX implementatie. De technologische ontwikkelingen zorgen voor toename van het werk voor de afdeling Medische Techniek, waardoor prioritering en efficiënte werkprocessen essentieel zijn om de zorg goed te kunnen ondersteunen. Prachtig dat ik onderdeel mag zijn van dit team en mijn kennis en ervaringen vanuit andere ziekenhuizen in deze rol kan inbrengen.”

Samen met verschillende disciplines van het Meander werkt Willemijn aan het optimaliseren van processen zoals de ontvangst, inschrijving en vrijgave van medische apparatuur. Per proces wordt met een multidisciplinair team gekeken naar verbeterpunten, worden er oplossingen uitgewerkt en wordt er stap voor stap geïmplementeerd.  Zo worden de werkprocessen gestructureerd verbeterd en zorgen we ervoor dat we direct het effect daarvan merken in de dagelijkse praktijk.

Hendrik-Jan van Roozendaal, Manager Techniek en Vastgoed:
“Koen en Willemijn zijn vanaf de eerste dag onderdeel van het team. Door hun kennis en ervaring is de voortgang geborgd, leggen ze de vinger op gevoelige plekken en kunnen we samen met het team verder werken aan de toekomst.”

  • Opdrachtgever Meander Medisch Centrum
  • Doorlooptijd Minimaal 6 maanden
  • Onze rol Coördinator Medische Techniek en optimalisering werkprocessen

Meer weten over dit project? Vul onderstaand formulier in dan neemt Koen Snijders contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koen Snijders Manager Kwaliteit