Aanmelden nieuwsbrief

Christa rondt haar tweejarige QME-opleiding af met een 8!

Collega Christa de Jonge heeft haar post-master opleiding tot Qualified Medical Engineer (QME) aan de TU Eindhoven met succes afgerond! Op 18 februari heeft zij haar jaarproject over veilige toepassing van medische technologie buiten het ziekenhuis gepresenteerd. Ze heeft haar opleiding afgerond met een prachtige 8! Meer informatie over haar project is hier te vinden.

Afronding van de opleiding
Met de afronding van dit project, rondt Christa ook haar tweejarige post master opleiding tot Qualified Medical Engineer aan de TU Eindhoven af.

Christa: “Het is een ontzettend leerzame tijd geweest. Ik heb veel nieuwe inhoudelijke kennis opgedaan, maar ook zeker gegroeid als professional. De opleiding is een mooie snelkookpan om mijn professionele carrière mee te beginnen. Ik ben trots op de resultaten die ik heb kunnen bereiken in mijn eindproject, en dat ik middels dit project mijn steentje kan bijdragen aan het verbeteren van de zorg. Ik ben dankbaar dat Meditain mij de mogelijkheid heeft geboden om deze opleiding te volgen. Ik kijk er naar uit om mijn nieuw opgedane kennis in te zetten in bij de klanten van Meditain”.

Samenwerking met het Flevoziekenhuis
Henk Imming (hoofd medische techniek Flevoziekenhuis) was nauw betrokken bij de QME opleiding van Christa. Christa wil daarom hem en het Flevoziekenhuis graag bedanken voor deze prettige samenwerking.

Henk: “Door mijn actieve deelname in de QME-opleiding van Christa heb ik een helder beeld gekregen van de opleiding. We hebben mooie discussies gehad, en ik heb nieuwe inzichten verkregen. Op dit moment maken we er werk van om ook in het Flevoziekenhuis een opleidingsplek voor een QME’er te creëren. Ik wil het iedereen aanraden om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van jonge inspirerende professionals.”

Kennisdeling
Op 7 april van 13:30-16:30 organiseert Meditain een Kennisdeling over ziekenhuisverplaatste zorg. Wij zien dat veel van onze klanten bezig zijn met dit thema en willen daarom graag het gesprek faciliteren en de samenwerking tussen verschillende zorgorganisaties verbeteren. Daarom organiseren wij een interactieve themamiddag bij ons op kantoor. Dit is een mooie kans om je netwerk uit te breiden met mensen die net als jij bezig zijn met dit onderwerp.

Wil je deelnemen of meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar c.dejonge@meditain.nl

Whitepaper
Binnenkort zal er een whitepaper beschikbaar komen waarin we u meenemen in de uitdagingen die we zien en presenteren we ons model waarmee zorginstellingen de veilige toepassing van medische technologie kunnen borgen.  Schrijf je via deze link in om als eerste over deze whitepaper te beschikken.