Aanmelden nieuwsbrief

Webinar: “Van digitaliseren naar automatiseren: werkt u ‘in’ of ‘met’ Ultimo?”

Op donderdag 9 september organiseren wij de webinar: ‘Van digitaliseren naar automatiseren met Ultimo: werkt u ‘in’ of ‘met’ Ultimo?’
Schrijf u hier gratis in voor deze webinar.

Het gebruik van software is een eerste stap in het digitaliseren van uw werkproces. Helaas blijft het daar vaak bij en zit veel van de business logica (de specifieke werkafspraken in uw organisatie) nog tussen de spreekwoordelijke oren van collega’s. Om het maximale uit uw bedrijfsprocessen te halen, is het van belang om ook de volgende stap te nemen en te gaan automatiseren. Ultimo biedt de mogelijkheid om uw business logica te vertalen naar business rules in de applicatie. Daarmee kunt u niet alleen repeterende handelingen maar ook standaard werkafspraken automatiseren. Werk niet alleen maar ‘in’ Ultimo maar laat Ultimo ‘voor u werken’!

Tijdens deze webinar nemen wij u mee in de mogelijkheden, valkuilen en voorbeelden van dergelijke optimalisaties.

Doe mee aan de Meditain winactie!
Zijn er automatiseringsvraagstukken in of met Ultimo die u graag zou willen automatiseren? Stuur uw vraagstuk in en wie weet wordt u de winnaar en wordt uw wens door ons gerealiseerd!

Via deze pagina kunt u uw usecase insturen. Omschrijf duidelijk tegen welke problemen u in de praktijk aanloopt en hoe de automatisering in Ultimo u daarbij zou kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een proces waarvoor veel handmatige invoer benodigd is. Of een situatie waarin Ultimo nog niet ingezet wordt, maar wel uitstekend zou kunnen helpen.

Aanmeldingen voor de winactie kunnen worden ingestuurd t/m 31 augustus 2021. Tijdens de webinar wordt de winnaar van deze actie bekendgemaakt!