Aanmelden nieuwsbrief

Ultimo implementatiepartner

Meditain is de Healthcare partner van Ultimo!

Ultimo Software Solutions bv en Meditain bv slaan de handen officieel in één. Vanaf 1 september 2020 zal Meditain als gecertificeerd Ultimo implementatiepartner voor de Nederlandse zorginstellingen gaan opereren.

Volgens Ewout Noordermeer (CMO & Sales Director van Ultimo Software Solutions), past de samenwerking uitstekend in de visie van het softwarebedrijf: ‘Deze strategische samenwerking past in onze visie om onze ziekenhuisklanten optimaal te kunnen bedienen. Wij zien de samenwerking met Meditain als een perfecte aanvulling op ons eigen implementatieteam. Het maakt de dienstverlening beter schaalbaar en geeft een extra impuls aan domeinspecifieke kennis, die het verschil maakt in succesvolle projecten. Het feit dat we al zo lang succesvol samenwerken is een sterk fundament waar we nu op voortbouwen.’

Ook Rob Schipper (Directeur Meditain) is erg blij met de samenwerking: ‘Sinds de oprichting in 2011 heeft Meditain veel zorginstellingen geholpen bij de optimale inzet van Ultimo. Dat het nu tot een officieel partnerschap is gekomen is fantastisch! Voor onze klanten en collega’s gaat dit veel moois betekenen.’

Dienstverlening

Meditain streeft ernaar om haar klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en ook om de onderlinge verwachtingen helder te hebben én waar te maken. Hierom bieden wij onze diensten bij voorkeur als volgt aan:

  1. Projectmatig. Op basis van de klantwensen maken wij een passend plan en voeren dit uit. Dit gaat telkens op basis van een opdracht van gezamenlijk te bepalen omvang en doorlooptijd. Deze aanpak is geschikt voor de grotere implementaties en updates, maar minder voor ad-hoc (kleinere) vraagstukken of continue doorontwikkeling.
  2. Structureel functioneel beheer. Op basis van de omvang van uw Ultimo-omgeving en (beheer) organisatie bieden we ondersteuning aan in de vorm van een jaarlijks beheercontract. Bij veel ziekenhuizen werken we op deze manier met een vaste regelmaat. Dit kan bijvoorbeeld 1x per week, maar ook 1x per maand zijn. Door onderdeel te worden van uw beheerorganisatie kunnen we ervaringen delen en samen de Ultimo-doelstellingen realiseren. Zo helpen we vaak bij de uitrol van selfservice, mobiel werken, toepassing van rapportages, verbetering van datakwaliteit of het slim inregelen van het onderhoudsproces. In een jaarlijks actieplan leggen we de doelen vast en zorgen we zo voor een perfecte aansluiting van Ultimo op de bedrijfsvoering.

Door te kiezen voor optie 2 wordt uw beheerorganisatie uitgebreid met een team van gecertificeerde Ultimo-consultants. In het jaarcontract maken we afspraken over de aanpak, kwaliteitseisen en het uurtarief. Onze inzet groeit mee met de wensen van uw organisatie. Is het een periode ‘rustig’ dan schalen we af, moet er veel gedaan worden dan kan er opgeschaald worden. Zo houdt de klant grip op de uitgave van het budget.

(Her)implementatie van Facility Management Informatie Systeem

Bekijk project

Meer weten over dit thema? Vul onderstaand formulier in dan neemt Hidde Bos contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hidde Bos Consultant