Aanmelden nieuwsbrief

Assortimentscoördinator in het Rijnstate ziekenhuis

Meditain en het Rijnstate ziekenhuis werken al jaren samen. In de periode van april 2023 tot en met maart 2024 hebben Glenda van Bochove en Yunia Rasenberg de rol van assortimentscoördinator binnen Rijnstate vervuld. Deze positie kwam vacant door het pensioen van de vorige assortimentscoördinator, waardoor er een belangrijk gat ontstond in de invulling van deze functie. Door Meditain in te schakelen voor deze rol, kreeg Rijnstate de kans om te zoeken naar een permanente assortimenscoördinator.

Ons doel was om ervoor te zorgen dat de stroom van aanvragen voor medische hulpmiddelen bleef lopen, zonder afbreuk te doen aan de bestaande processen. Daarbij was onze voornaamste taak als assortimentscoördinator het beheren van de dossiersamenstelling en beoordeling voor medische hulpmiddelen. Dit omvatte een indrukwekkend aantal van ca. 200 dossiers in een jaar tijd, wat aantoont dat dit een zeer omvangrijke en verantwoordelijke functie is. Hierbij is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan, gezien de impact die onze beslissingen konden hebben op de patiëntenzorg en de operationele efficiëntie van het ziekenhuis.

Tijdens onze periode als assortimentscoördinator hebben we nauw samengewerkt met verschillende belanghebbenden binnen en buiten het ziekenhuis. Dit omvatte onder anderen zorgverleners, inkopers, technici en leveranciers van medische hulpmiddelen.

Als assortimentscoördinator was het onze missie om ervoor te zorgen dat het ziekenhuis kon blijven voldoen aan de behoeften van onze zorgverleners en patiënten, ondanks de uitdagingen die zich voordeden. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het waarborgen van de continuïteit van de zorgverlening.

Meer weten over dit project? Vul onderstaand formulier in dan neemt Glenda van Bochove contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glenda van Bochove Biomedisch Technoloog